Muusa keväällä 2011

Muusa täytti toukokuun alussa 12vee! Muusa onkin vielä oikein vetreä veteraani, kuulo on mennyt, mutta muuten on hyvä kuntoinen, jaksaa vielä ihan pitkiäkin lenkkejä mukana, ja aamuisin innostuu Santerin kanssa vielä riekkumaankin. Ja uimaan vielä yhtä innokas.

Quadmir's Belling Spirit 'Viljo' ja Quadmir's Superhyperman 'Santeri'

15.05.-11 käytiin Kuusamossa poikien kanssa ryhmänäyttelyssä, Tuomarina oli Harto Stockmari. Santeri oli JUN ERI 2, ja Elmeri oli KÄY EH.

Jauhovaara

Sauna ja nuotiopaikka

Kevään ensimmäinen mejä-koe oli 22.05.11 Kuhmon Jauhovaarassa, joka oli myös Santerin ensimmäinen mejä-koe, ja pikku-poika aloittikin ensimmäisen kokeen hienosti AVO 1 45pistettä!!!tuomarina Mauri Iskanius.

Santerin koeselostus: Hyvä rauhoitettu lähtö. 1.osuus hyvää ja suoraviivaista jäljestystä lukuunottamatta paria pientä tarkistuslenkkiä. Makaus merkataan hyvin, kulma tarkasti. 2.osuus jälkitarkasti toiselle kulmalle, jossa makaus merkataan hyvin, kulma tarkasti. Viimeisellä osuudella työskentely muuttuu hieman puurtavaksi ja Santeri välillä pitää istuen tuumaustaukoja, mutta jatkaa itsenäisesti. Osuuden loppu tarkasti kaadolle, jonka osoittaa nuollen ja nuuhkien.

Huh, kyllä pikku-poika järjesti loppu osuudella pieniä ylimääräisiä sydämenlyöntejä, mutta ylpeä saa olla pikku-pojastaan, joka kuiteskin tuumaustaukoja piti, mutta jatkoi ilman kehottamista jäljestystä, on se vaan mainio kakara, Santerihan oli kokeessa vasta 13kk.

Santeri AVO 1 45 pistettä

Santeri tulossa sorkan kanssa kevään treeni jäljeltä

Santerin kanssa osallistuttiin Ristijärvellä 11.6.11 VAHI-kokeeseen, jossa tulos oli hylätty, aika ylittyi 20 minuuttia, Santeri tekee tarkkaa työtä, ja riistan hajut veivät myös pikku-poikaa ja edestä lähtenyt hirvi, sorkalle kuiteskin tultiin, siitä on hyvä jatkaa taas, elokuussa yritetään uudelleen. Pitkä jälki onnistui ja katkokulmat myös

Kesän 2010 treeneissä

Ja samalle illalle Vahi-kokeen jälkeen, startattiin Elmerin kanssa mölli agility kisoissa, se olikin meidän ensimmäinen startti agilityn parissa, Elmeri sai 5 virhepistettä ja sijoituttiin omassa luokassa kolmanneksi

Koiruut keväällä 2011 rannalla

Santeri

Poikien riekkumista

ja Mummeli innoistui myös riekkumaan

Elmerin pentujen kuulumisia sain myös, pennuilla on uusissa kodeissa lähtenyt hyvin menemään,omistajat tuntuvat olevan tyytyväisiä pentuihin, yksi pennuistahan meni huumekoiraksi, joka oli läpäissyt siihen tarvittavat testit.