Tässä on näköjään jonkin aikaa livahtanut viimeisimmästä päivityksestä, inhottavaa kun nämä kevät ja alkukesä on niin kiireistä...mutta eiköhän tässä taas päästä nyt useammin koneen äärelle ja päivittelemään blogia ja sivuja:D))

Kesäkuun alussa meillä kävi Oulusta päin Henna&Eevi ja Marja&Peppi jälkeä harjoittelemassa ja siinä samalla katsomassa meidän pientä poikaa:)) Päivä sattui olemaan yksi niitä ainoita helteisiä päiviä mitä kesäkuussa oli:) Helteestä huolimatta koiruudet suoriutuivat hyvin jäljellä, ja Hennakin jaksoi hyvin ison mahansa kanssa:D) eikä tarvinnut meidän ruveta metsässä kätilöiksi:) Onnea Hennalla ja koko perheelle pienestä tytöstä tätäkin kautta:D) Ja tervetuloa uudelleen meille päin!

1691424.jpg

Eevi kaadolla

1691432.jpg

Peppi lähdössä makaukselta

1691435.jpg

Peppi kantaa sorkkaa

1691440.jpg

Harjoittelemassa ollaan käyty myös Satun ja Hetan kanssa, Heta makauksella. Mukava on ollut päästä seuraamaan aloittelijoita, ja huomata miten koiruudet nauttivat ja syttyvät lajiin. Meidän Muusankin kanssa ollaan käyty myös säännöllisesti, ja kylläpä meidän veteraanikin homman taitaa hienosti ja nauttii ennenkaikkea:))