Tuli tuossa katseltua muutaman vuoden takaisia kuveja... Ja muutamia laitan myös tänne, kun tässä ei nyt ihmeempiä juttuja ole. Loman jälkeinen työviikko on takana päin, ja nopeastihan se kumminkin meni, vaikka se maanantai päivä kyllä tuntui piiitkälle, mutta siitäpä se arki taas lähti rullaamaan. Mutta paljon on hiihdetty, ja tiistai-iltana kerkesin tytsien kanssa koirien vuorolle valaistulle ladulle, ja huh huh, kyllä se on toista hiihdellä tuolla saukonmäki osuuksilla, kuin tasaisella järven jäällä:D))

1280267.jpg

Tämä pikku-tyttönen aloitti muuten menneellä viikolla juoksunsa, ja laskeskelin tuossa kesän koe kautta ajatellen, et jos pitää tuon 7kk välin, niin näyttää kokeiden kannalta aikas hyvälle..)) Tosin PM-koe on sit siinä ja siinä...se jää nähtäväksi...

1280274.jpg

Riiviö ja Nella (ihan selkeesti on ollut tässäkin Nella-vanhusta kiusaamassa, ja sit äkkiä pakoon:))

1280283.jpg

Pikku-riiviö on niin kauhean vaarallinen:)) Musu parka, montakohan naskalin reikää sillä oli korvissa ja huulissa Iiriksen pentuaikoina:D)) Moona tais olla aika vahingon iloinen, tais vaan miettiä, et nytpähän tiedät miltä tuntuu, vaikka kyllä Moona tais saada itsekkin kokea naskalien tehon:))

1280412.jpg

1280295.jpg

Tämä kuva on viime helmikuulta, Iiris vaanimis-leikkiä Moonan kanssa ja vauhtia riitti:)) Nyt täällä on lunta enemmän, jäällä ei ihan noin vaan onnistu koirillakaan juokseminen, saatikka itsellä käveleminen ilman moottorikelkan uraa.

1280386.jpg

 Ja tästäkin hetkestä on vuosi, et äkkiä se aika kuluu, ja kilometrejäkin kerkesi kertyä n.33000tkm, että muutaman reissun on spanielitkin saaneet kyydissä olla.