No mitäpäs muutakaan "jännittävää" kun siivoaa...huokaus...

Mutta tässä siivouksen välissä annan Musulle ja Miikkulaiselle sen verran "saada nukkua rauhassa" taukoa, että päivittelen meidän kuulumisia.

Eli viime viikonloppuna vietettiin viikonloppua tyttöjen kesken, Sauli oli reissussa Vaasassa. Meidän Tiina oli käymässä Joensuusta, ja oli meillä sitten viikonlopun melkein kokonaan. Kun Tiina meni välillä käymään Jormuassa, niin otin koiruudet autoon ja ajeltiin kaupunkiin Sarin luokse lenkkeilemään, tytöt pääsivät tutuille lenkkipoluille Martta ja Tarmo welshin-seurassa,  Tarmo-tarmokas on nyt 7kk. Ja Iiris oli onnellinen kun pääsi Tarmon kanssa leikkimään, ja nyt oli Iiris eka joka luovutti ensimmäisenä, taitaa alkaa meidänkin neidillä tuo ikä pahinta huimuutta rauhoittaa:)) Ja Tarmo on kyllä nimensä veroinen:D)) Muusa ja Martta eivät viitseneet paljoa kakaroiden touhuista perustaa, tosin vanhoilla rouvilla oli melkoiset lumitaakat kannettavinaan, jonka vuoksi suunniteltua lenkkiä jouduttiin lyhentämään. Jospa seuraavalla kerralla sattuisi myös kamera mukaan...

Sunnuntaina sitten lähdin käväisemään Oulussa, Muusan ja Iiriksen kohtalo oli jäädä tällä kertaa kotiin, tytöt olisivat joutuneet olemaan paljon autossa, niin mukavampi oli jättää ne kotiin lämpimään, ja Tiinahan oli täällä niiden seurana vielä jonkin aikaa. Tosin tyttöjen ilmeet olivat hyvin spanielimaiset kun jäivät ikkunasta katsomaan...

831204.jpg

Oulussa oltiin Leinosilla Iiron valio-kaffeilla, Iirostahan tuli FIN MVA elokuussa, ja samana päivänähän Iiris nuuskutteli itsensä springereiden avoimen luokan mejä-mestariksi, voi niitä kesäisiä muistoja... Laura ja Hilja kera Iiron kävivät silloin meillä Iiriksen kaffeilla, josta kuva sisaruksista pokaleineen ja ruusukkeineen. Ja nytten sitten talvisena tammikuun päivänä saatiin kaikkien aikataulut yksiin ja päästiin nauttimaan kakkua Iiron kunniaksi, Lauran työtä unohtamatta. Kiitoksia paljon Iiron kotijoukoille ihanasta päivästä ja todella maistuvista tarjoiluista!

1238271.jpg

Tällä viikolla ollaan saatu lunta melkein päivittäin ja torstaina olikin kunnon talvi-myrsky. Että lumityöt ovat tulleet tutuiksi tällä viikolla:))

1238273.jpg

Nyt täytyy jatkaa siivousta, niin keritään tyttöjen kanssa hiihtämään järvelle. Ja illalla meille odotellaan sitä villa-puudelia käymäänD:))

1238282.jpg