2147237.jpg

Näkymää Saukkovaaran lasketturinteille

Nytten kun miettii kuukautta taaksepäin, voi sanoa että eipä kyllä juuri muuta muista kuin työn, ja eipä kyllä muuta sinäaikana tapahtunutkaan.

Aloitin marraskuun alussa uudessa työpaikassa, 10 vuotta Prismassa jäi taakse ja edessä uudet haasteet. Kajaaniin avattiin viikko sitten maanantaina uusi Rautia (olen siellä sisus- ja puutarhapuolella). Oli erilainen työ olla mukana perustamassa uutta liikettä, kun kaikki tosiaan aloitetaan ihan hyllyjen kasaamisesta lähtien. Työpäivät kyllä venyivät, ja aikamoisella aikataululla uusi myymälä piti saada avattua, parhaimpana viikkoina kertyi työtunteja 80 tuntia. Siinäpä ei juuri kotona oltu ja koiratkin kävivät kotona nukkumassa ja muuten olivat Jormuassa vanhemmilla hoidossa. Mutta tosiaan viikko sitten aukaistiin uusi myymälä, avajaiset vetivät hyvin ihmisiä liikkeelle, tungos oli valtava ovien takana kun  ruvettiin aukasemaan, ihmiset jonottivat kassalle kolme tuntia! Oli se melkoista pyöritystä:D)) Liikenne oli ollut myös tukossa, mutta ikimuistoinen kokemus oli avajaispäivä:D)) Ja koko viikon pyöritystä jatkui, mutta kotiin kumminkin päästiin kuudelta lähtemään, oli ihana tunne kun pääsi illalla koirien kanssa lenkille ja kerkesi olla muutaman tunnin kotona:)) Mutta eilen pääsi sitten pitkästä aikaa vapaa päivälle ja tänäänkin saa olla vielä vapaalla, osaa kunnioittaa noita vapaa päiviäkin tuommoisen työrupeaman jälkeen.

 Mutta tosiaan viimeviikolla eräänä iltana koirien kanssa ollessa lenkillä, hoksasin että kauheaa miten lähellä joulu jo on, ja enpä kyllä asian eteen ole keriny mitään tehdä, eilen vasta viriteltiin ensimmäisiä jouluvaloja ja tänään laitella lisää, kerkiäähän sitä:))

Mosse katosi reilu kuukausi sitten, mitään ei ole Mossesta kuulunut, vaikka ilmoituksia jaettiin ja lehdissä oli ilmoitus, mihinkään ei ole Mosse ilmestynyt. Mossen kohtalo taitaa jäädä arvoitukseksi, mutta taitaa olla niin, että Mosse ei enää takaisin tule, veikö Mossen Ilves tai susi, vai hukkuiko,sitä ei ehkä saada tietää...

Taivaalle on syttynyt uusi tähti, siellä se nyt kirkkaana loistaa...

Laittelenpa muutamia kuvia, joita eilen otin kun oltiin jäällä lenkillä, kuvat eivät mitään kummoisia ole, kännykällä otettuja, mutta koirien jääiloittelua on niin hauska katsoa.

2147243.jpg

2147246.jpg

2147244.jpg

2147249.jpg

Ja koirien suosikki Tiina on tullut joululomalle:))