Meillä onkin ollut tämä pari päivää nytten yhtä juhlaa, tänään meidän Muusa täyttää 8 vuotta! Ja ruoka annokset olivat taasen isompia ja illalla on tiedossa sitten  herkku-ateria. Ja emännän hajamielisyydestä johtuen Musun lahjan saaminen siirtyi (ilman rahapussia on hieman hankala ostella mitään) Se on tuo sama pää kesät ja talvet!

Muusa kävi eilen heittämässä talviturkin pois, onhan Musu jo kaahlaillut ojissa, mutta nyt oli järvestä jäät lähtenyt, ja eiköhän Muusa käyttänyt heti tilaisuuden hyväkseen ja meni suoraan uimaan, eipä näyttänyt kylmä vesi haittaavan, ja uskoltautui jopa jo sukeltamaankin. Iiris kävi myös kunnolla uimassa, Moona tyytyi vähän tassujaan uittamaan.

Muusan patit eivät ole lisääntyneet, eivätkä kasvaneet, joten toivon niiden olevan rasvapatteja, kun muutoksia ei ole tullut, niin en ole Muusa nytten käyttänyt lääkärissä, kun se pelkää hirveästi lääkärissä käyntiä. Muusa on piristynyt tämän talven aikana paljon, liekkö maalle muutto ja Iiris pistänyt vauhtia meidän Musu laiskiaiseen, ei sitä enää samaksi koiraksi uskoisi, ei enää lenkillä Musun leuka kolahtele kantapäihini, vaan saa aika lailla kutsua lähemmäksi kun meinaa huidella välillä liian kaukana, mutta on erittäin mukava katsella kun Muusa kirmailee ja on leikkisä.573554.jpg