1572405.jpg

Niin Muusan syntymäpäivää vietettiin 8.5, mutta jotenkin tuo aika on lipsahtanut jälleen blogin ylläpidon kans. Muusa sai uuden uimalelun, jota ei kylläkään ole vielä päässyt testaamaan, olen pitänyt koiruudet vielä pois rannasta, sen verran on kumminkin ollut vielä vilpoiset kelit. Ja tietty kaverukset nauttivat sitten herkku-aterian, jota eivät ihan joka päivä saa mm.saksanhirveä jne...

1572409.jpg

Muusa syntymäpäivänään

1572412.jpg

 Muusassa ei ikä vielä paljoakaan näy, vauhtia virkeällä veteraanilla riittää. Muusan kanssa kävin viime viikolla jäljellä, ja alku oli vähän kankeaa, mutta sitten hoksasi, että mitenkäs se tämä homma menikään, ja hyvällä vauhdilla mentiin tarkasti loppuun asti, mielessä on kävässyt, että pitäskö Musukin kokeeseen ilmoittaa...no ainakin Muusan kanssa harrastellaan omaksi iloksi:)

1572414.jpg

Tänään korkattiin koiruuksien kanssa pyöräilykausi alkaneeksi, ja hyvinhän mentiin vanhalta muistilta ja koirat juoksivat riemuissaan, ja Muusalla oli jälleen oikein kunnon vetopäällä ja Iiris juoksi sitten nätisti pyörän vierellä ravia, kun meidän veteraani painoi korvat hulmuten vetäen minua, juu eipä tarvinnut liioin polkea, no suurimmaksi osakseen koirat juoksevat irti oman tahtiin.