Koe pidettiin Kajaanin Koutaniemellä, meille Elmerin kanssa sattui arvonnassa jo perinteeksi tullu toiseksi viimenen jälki:)) Keli suosi nytten jäljestämistä, oli sopivan viileää ja aamulla oli aikamoinen usva, sekä yökosteutta.

Viikolla jälkiä suunnistaessa totesin jo runsaan lintukannan, ja osasinpa jo vähän ennakoida, että taitaa jälleen mennä linnustuksen puolelle:))

Elmerissä virtaa riitti, Hossan reissu ei ollut vienyt pojasta mehuja:) Intoa puhkuen lähdettiin jäljelle, ja rauhoitin Elmerin lähtöön, josta lähdettiinkin sopivaa vauhtia menemään ja tarkasti, ensimmäinen makaus merkataan hyvin!! (Jes, makaukset ovat ruvenneet poikaa kiinnostamaan) ja ensimmäinen kulma hyvin, aivan 90 astetta, toinen makaus taas merkataan hyvin, ja jäljestys vauhti edelleen hyvää, toisella kulmalla katko, joka on kallionpäällä, tuulikin tulee takaapäin, että ei anna apuja yhtään, mutta poitsu rengastaa katkon mallikkaasti ja taas matka jatkuu, kunnes tullaan semmoisen suonlaitaan, jossa oli tuoreita lintujen rypykouppia ja paskoja, ja Elmeri lähtee hihna suorana lintujen hajulle ja kielloista viis, niinpä siis hukka!! ja tässä samassa rytinässä sitten kolmas makaus ohi, mutta taasen matka jatkuu tarkasti viimenen makaus ja kulma hyvin ja kaadolle suoraan, aivan upea jäljestys muuten, mutta ne linnun perhanat vie Elmeriä, kyllä oli lähellä se viimeinen ykkönen:))

Koeselostus:

Hyvä rauhoitettu lähtö. 1 osuus hyvää ja tarkkaa jäljestystä 1.kulmalle, joka tarkasti. 2.osuus hyvin 2.kulmalle, jossa katko, Elmeri suorittaa hyvin hakien. 3.osuuden alkupuoli hyvin, Osuuden puolivälissä määrätietoinen poistuminen riistapolulle aina 1.hukkaan asti. Palautuksesta osuuden loppu hyvin, kulma tarkasti. Viimeinen osuus suoraviivaisesti kaadolle, jonka osoitti nuollen ja nuuhkien. Makauksista 3 merkataan hyvin, 1 ohi.  VOI 2 38pistettä. Mauri Iskanius

Elmerin sijoitus piirinmestaruus kokeessa 4/6

Onnea Titalle ja Maijalle vielä kerran piirinmestaruudesta! ja onnea myös muillekkin tuloksen saanneille!