Juu, kun lupailin kirjoittaa huomenna lisää viikonlopusta, näyttää sit venähtäneen kirjoittaminen, enkä kerkiä nytkään kirjoittamaan. Mutta ens viikolla päivitän sitten Iiriksen sivuille tiedot. Huomenna lähdetään Pyhännälle uuteen kokeeseen, ja nyt sitten ensimmäistä kertaa voittaja luokkaan, uh..kylläpä jännittää. Käytiin yhdesti Iiriksen kanssa harjoittelemassa voi-luokan jälki, ja sinne sattui niin paljon riistaa, että katkokulma jäi vähän arvoituksesksi, mutta se ei jäänyt arvoitukseksi kumpi Iiristä kiinnostaa enemmän jälki vai teeret ja metsot:D)) Hyvä lintukoira siitä ainakin tulee, kun päästäisiin vaan tositoimiin!

Meillä kävi Iiriksen mestaruuskahveilla sitten sukulaisii...nimittäin Iiriksen veli Iiro kotijoukkoineen, Iiris ja Iirohan järjestivät meille ikimuistoisen elokuun sunnuntain siis 12.päivän. Iiro saavutti hienosti suomen muotovalion arvon voittamalla Rotunsa paras tittelin kera ja voittamalla myös cacibin! Ja Iirishän todellakin voitti Springerspanieleiden mestaruuskokeessa avo-luokan mejä-mestaruuden!

831204.jpg

Iiriksen pokaalit ja Iiron upeat ruusukkeet (isoin pokaalihan on meillä vuoden, jolloin se sitten lähtee seuraavalle mejä-mastarille)

831207.jpg

Iiris vei sitten velipojan uimaan kotirantaan

831208.jpg

Samalla Iiris näytti veli-pojalle miten vesinouto tapahtuu, ja Iiro seuraa sitten tarkkaavaisena siskon puuhia, toki Iiroltakin onnistuu hienosti myös vesinouto!

831210.jpg

Kyllä se on ihanaa, tuo vedessä rypeminen!