888788.jpg

Tänään oli siis Kainuun kennelpiirin piirinmestaruus mejä-koe Kajaanissa. Iiris jäljesti hienosti VOI 1 48 pistettä, ollen hienosti 3 paras. Täytyy sanoa, että oli ehdottamasti Iiriksen paras jälki tähän mennessä, siis tuntui niin uskomattomalle seurata hihnan toisessa päässä  Iiriksen menoa, uskomaton pakkaus tuo meidän pikku-neiti!! Ja parannettavan varaakin jäi, kun yksi makaus jäi merkkaamatta. Muuten neiti meni aivan mielettömän tarkasti.

Tässäpä Iiriksen koeselostus: Iiris tutkii hyvin lähdön ja lähtee maavainuiseen jäljestykseen. Etenee jälkeä ihanneajassa. Kaikki osuudet hyvää, tarkkaa jäljestystä lähdöstä kaadolle. Ensimmäinen kulma tarkasti, toisella kulmalla katkos, tutkii kulman tausta-alueen ja kaartaa seuraavan osuuden suuntaan löytäen nopeasti jäljen. Kolmas kulma rengastaen hyvin. Kaadolle suoraan, minkä tutkii erittäin hyvin. Makauksista ensimmäinen, toinen ja neljäs erittäin hyvin osoittaen. Kolmas ylitetään. Koiran ja ohjaajan yhteistyö kiitettävää. Yhtä makauksen merkkausta vaille täydellinen jäljestys. Tuomarina Asko Kukkola.

Eipä voi muuta olla kuin erittäin tyytyväinen! Molemmat ollaan kumminkin Iiriksen kanssa aloitettu tänä kesänä, että ihan hyvin untuvikoille. Ja koukkuun ollaan kyllä jääty pysyvästi:D))

888792.jpg

väsynyt, mutta onnellinen, pitkä viikonloppu takana, nytten saunaan ja nukkumaan! Ja onneksi huomen aamulla saa nukkua pitkään, on vasta ilta-vuoroon meno. Iiris nukkuu jo sikeästi, sai ison ruoka-annoksen ja senpä jälkeen ei ole pikku-neitiä näkynyt.

888798.jpg

Iiris katsoo jo tulevaisuuteen, jatkettaisko tästä vielä tälle syksylle? vai vieläkö lähdettäis sitä viimmeistä ykköstä tavoittelemaan siihen valion arvoon? Jos se olisi Iiriksestä kiinni, niin varmasti lähdettäisiin! Iiris nauttii niin paljon noista koetilanteista. Mutta ainakin vielä muutamia jälkiä tälle syksylle tehdään Iiriksen iloksi. Iiriksen emä Saimi nuuskutteli tänään myös tarkasti VOI 1 tuloksen 41pistettä, taitaa Iirikselle olla emän maidosta saatu jo mejä innostus.