Maanantai aamuna lähdettiin Tiina viemään Joensuuhun takaisin, äitini lähti myös mukaan. Käytiin shoppailemassa kaikkea ihanaa...

Kylläpä oppi taas arvostamaan kotioloja, miten helppoa se täällä "maalla" on koiruuksien kanssa elellä näin rapa-aikana, oli melkoista koirien pesemistä ja lattioiden pesemistä, on ne nuo kadut vaan erilailla sotkuiset.

Tiistaina iltana tultiin sitten kotia, Muusa alkoi olla melkoinen känkkäränkkä, sen verran vanhus väsyi matkan aikana, alkaa nykyään väsymään helposti, ja muuttuu sitten äkäiseksi, niinpä sitten päätin, että Muusa ja Iiris jää keskiviikkona kotia,  kun lähden Oulussa käymään, Iiris joutui jäämään pitämään Muusalle seuraa kun Musu ei osaa olla yksin kotona. Ja hyvää päivän nukkuminen oli Muusalle tehnytkin, halvaantunut puoli oli normaalin näköinen eikä silmä roikkunut yhtään:)) Ja olipa tyttöillä ollut Elmeriä ikävä, kyllä poikaa ilta hoidettiin ja paapottiin...

Niin keskiviikkona tosiaan autonkeula näytti Oulua kohden, käytiin ensin Hennan luona, siellä oli Elmerille ihania tyttöjä odottamassa:)) Elmeri ei vaan oikein pysynyt Aneten ja Eevin vauhdissa mukana, sen verran iloisia ja nopeita tyttöjä olivat, Iiris on kyllä yrittänyt nopeutta Elmerille kovasti treenata, mutta Elmerin meno on vielä pentumaista:)) ja niinhän sen kuuluukin olla.

Kiitoksia Hennalle kaikesta, Elmerin viimeistelystä ja seisottamisesta, niin saatiin muutama kuvakin sitten otettua.

2022645.jpg

2022647.jpg 

Sitten käytiin Marjan, Flipan ja Pepin kanssa lenkkeilemässä, Elmerille hurmattavaksi lisää tyttöjä:)) ja näytti poijjan viehätysvoima tehoavan:))

2022653.jpg

Flippa, Peppi ja Elmeri riekkumassa

2022656.jpg

Samalla reissulla käytiin sitä pikkuista puudelia myös moikkaamassa, jota Elmeri ei ole onnistunut hurmaamaan, vaikka kuinka yrittää, puudeli nyrpistelee vaan nokkaansa:)) Ilta oli taas pitkällä kunnes oltiin kotona, äkkiä se päivä menee...menisi kyllä useampikin päivä helposti:))