Ensimmäisenä aamulla kun silmät sai suunnilleen auki, lähdettiin verijälkeä treenaamaan Iiriksen ja Maijan&Titan kanssa. Maija oli eilen illalla allekirjoittaneen töissä ollessa käynyt vetämässä jäljet (Kiitoksia paljon Maijalle). No meidän tuurilla yön aikana oli satanut jonkin verran lunta ja maa oli jäässä(ensimmäinen kerta että uskallettiin tehdä jälki illalla, just lumen ja pakkasen takia) , tuumailtiin että näinköhän tuo jälki käy tyttöjen nenään? No päätettiin kumminkin lähteä kokeilemaan, kun jäljet kumminkin oli vedetty sinne. Ja kylläpä kannatti, kyllä neidit osaavat, enemmän tekivät tarkistuslenkkejä ja olivat vähän hitaampia oikein jäisissä ja lumisissa kohden, mutta hyvät suoritukset tekivät molemmat.

Ja kun jäljeltä oltiin suoriuduttu, niin Iiriksen kanssa lähdettiin Muhoksen suuntaan ajelemaan sukulaisvisiitille. Iiriksen kasvattaja Jaana järjesti I-pentujen tapaamis päivän. Käytiin pari tuntia Muhoksen ihanissa maisemissa lenkkeilemässä, mukana meitä oli Iiriksen Peppi-sisko, Penni-sisko, Pihla-sisko, Iiro-veli ja isotäti-Klaara ja tietenkin omistaja joukko. Ja lopuksi meitä odotti ihanat ruuat ja herkut, kiitoksia paljon Jaanalle ja Timolle! Kyllä meillä on nyt kotona väsynyt Iiris-tytteli, ja kyllä oli Moona ja Muusa odotelleet pentua kotiin (kyllä penska haisteltiin läpi kotaisin hajuista, ja sitten sitä hoidettiin, olivat siis iloisia että kakara tuli kotiin, no eiköhän se ilo taas haihdu kun kakara saa akut ladattua:D))

549431.jpg

Iiriskin haluaa Marja syliin.... Ja Iiro haluaa Iiriksen luo...

Ja koko lenkkeily matkan kamera kulki mukana, ja nyt kotona ollessa mietin, että olisi sitä toki voinut käyttääkkin ja ottaa paljon enemmän kuvia, tilaisuus olisi ollut ottaa koko poppoosta, no sentään muutama kuva...

549432.jpg

Siskokset Peppi, Iiris ja Penni

Olipa mukava nähdä pitkästä aikaa I-pentuetta kotijoukkoineen!