Oltiin Elmerin kanssa Kuhmossa Kainuun noutajien järjestämässä kokeessa viikonloppuna.

Launtaina oli sopivan viileä ilma tehdä jälkiä +8 astetta, no ei ollut itikoita ja olipa helppo liikkua metsässä:)) välillä saatiin muutama sadekuuro niskaan, mutta huomattavasti helpompi keli kuin +32 astetta ja pirusti itikoita ja paarmoja:))

Sunnuntaina jatkettiin sitten samoissa keleissä, välillä kyllä jopa aurinkokin paistoi:))

Elmeri starttasi meidän lohkon viimeiselle jäljelle, tuloksena VOI 1 41pistettä! Tuomarina Jukka Välitalo.

Elmerin koeselostus: Hyvä, mutta hieman hätäinen lähtö. Enimäkseen ilmavainuista aaltoilevaa, mutta etenevää jäljestystä alusta loppuun. Toisella osuudella laajempi tarkistuslenkki. Katkolla haetaan lenkein veretyksen jatko. 2. ja 3. kulmalla suunta löytyy tarkistuslenkillä. Makuista merkkaa yhtä hätäisesti, muut eivät juuri kiinnosta. Kaadolle suoraan, mitä jäädään nuuhkimaan. Vauhti oli lopussa jo liiankin lujaa, vauhdin säätelyyn tulee kiinnittää jatkossa huomiota. Muutoin hyvää suoritusta hiukan himmentää makuut.

Eli aikas paljon ohjaajan mokia, lähdössä päästin Elmerin lähtemään suoraan jäljelle, enkä pidätellyt sitä lähtömakauksella, ja en jälleen tarpeeksi jarrutellut jäljen aikana, josta varmaankin myös kärsi noi makauksien merkkaukset ja että kulmat menivät pitkiksi, tosin poijallahan on niin kiire sorkalle, että ei se kyllä jouda paljoa makauksien kohdalla pysähtelee:))

Mutta taas ollaan monta asiaa viisaimpia, ja ei pojalla ainakaan intoa puutu!