Pakkastunnelmissa edelleen jatkettiin toisenakin päivänä, mutta sehän kuuluukin Kajaanin tamminäyttelyyn, että kylmää on. Sehän on vain pukeutumis-kysymys, no autojen kans tietenkin ongelmisempaa, toivottavasti kaikki on kotia päässyt turvallisesti.

Eli tänään Iiris oli piiitkästä aikaa kehässä näyttäytymässä, ja neitokainen esiintyi hyvin ja oli oikein iloinen, näytti jopa suorastaan nauttivan kehässä esiintymisestä, oli siis oikein ilo katsella Iiriksen menoa, näyttelyihin osallistumistammehan on vähän hillinnyt Iiriksen innoton esiintyminen ja minunhan periaate on, että jos koira ei ole iloinen ja nauti hommasta, sitä on turha sinne väkisin viedä, koiran ehdoilla mennään. Eli todella onnistunut päivä, kun Iiriksellä näytti hauskaa olevan, sehän on tärkeintä, tämän päivän Iiriksen esiintymisestä jäi todella hyvä olo, että ehkäpä sitä rohjetaan vielä uudelleenkin, Iiriksen ehdoilla.

1190852.jpg

Äitini toimi kehänlaidalla kuvaajana, laitan muutaman kuvan näyttelytunnelmista, eli tässäpä narttujen käyttöluokka.

Iiris oli käyttöluokassa nyt ekaa kertaansa, kun taippareiden jälkeen ei olla näyttelyssä käytykkään. Tässäpä olisi Iiriksen arvostelu: Hyvät mittasuhteet. Kiinteät ja hienot lihakset. Hyvä pää. Hienot korvat. Hyvä kuono-osa ja purenta. Hyvä kaula ja selkä.  Hyvät jalat. Liikkuu hyvällä vetävällä askeleella. Hyvä turkki, hieman ruosteen valkoinen. Ulospäin suuntautunut luonne. (tämä on meidän suomennos ruotsista) Tuomari tutki ja kyseli Iiriksen punaisesta kaulasta, ja joka kuulemma tänään vaikutti sitten sijoitukseen. Eli Iiris sai erittäin hyvän, johon ollaan erittäin tyytyväisiä! ja nythän neitokaisella on sitten se tarvittava näyttelytulos jälkikokeita varten, jälkivalion arvo on nyt enää sen yhden ykkösen päässä.

1190861.jpg

Iiris katselemassa kehänlaidalla riekkukaverin Titan arvostelua:))

1190829.jpg

Ja olihan siellä paljon tuttuja ja Iiriksen sukulaisia, tässäpä sisko-tyttö Penni. Ja sittenhän siellä oli myös Äippä-Saimi, sisko-Pihla ja eno-Severi, niin ja sitten se ihanainen Pablo:D)) Ja paljon myös muitakin tuttuja:))

Niin on taasen yksi koiramainen viikonloppu takana, nytten päästään palaamaan arkeen kaikesta joulu, uusivuosi, inventaario ja tamminäyttely kiireistä. Ja työviikotkin ovat sitten taasen normaalipituisia, ja Saulinkin loma loppuu. Mutta mukavaa, että sää on pakkasen puolella ja on lunta! (vuosi sitten satoi vettä ja ei ollut lunta)