Osallistuttiin viikonloppuna Kuhmon Mejä-kokeeseen, ja sitä viimeistä ykköstä haettiin, ja tulihan se sieltä!!! En kyllä ihan uskoltanut odottaa tästä kokeesta, ei keritty oikein treenailla, ja treeneissä näkyi viime syksyinen linnustaminen ja muutenkin olen metsästys treenejä pojan kanssa ottanut, joka kyllä jäljestämisessä näkyi:D)) ja synkkiä ajatuksia pyöri myös emännän päässä lauantaina jäljen teossa, kun riistahavaintoja riitti, teeriä lenteli iloisesti siellä täällä:D))

Mutta Elmeri näyttää sitten tosipaikan tullen mistä spanieli-poika on tehty!!! Elmeri hoiti homman hienosti kotiin!!! Poika jäljesti VOI 1 47 pistettä!!! jälkivalio titteli tuli hienoin pistein:D))

FIN JVA Quadmir's Boogie Woogie

Koeselostus: Ohjattu ja tarmokas lähtö. Maa-ja ilmavainua käyttävä jäljestäjä. Etenee todella reipasta vauhtia jäljen tuntumassa. Kulmat jälkitarkasti, kulmakatkos saappaan jälkiä pitkin. Makaukset nuuhkaistaan kaikki, mutta hieman pidempään saisi makauksilla viivähtää. Kaato löytyi ja se tuotiin tielle. Tuomarina Timo Malo.

Valiokaste kuvat ottanut Raija Närhi

Nytten on meillä Elmerin kanssa seuraavat haasteet edessä, tässä talven aikaan suoritin metsästyskortin ja hain isän aseisiin rinnakkaisluvat, ja hirvikokeenkin kävin ampumassa hyväksytysti, saapas nähdä mitä kaikkea tämä kausi sitten tuo tullessaan:D))