Vihdoin ja viimein odotettu Kesäloma on alkanut, ja nyt ennättää hetkeksi sitten istahtamaan koneen äärellekkin, ja kertoilemaan vähän myös kuulumisia.

Juhannuskin tuli vietettyä, perinteeksi käyneenseen tapaan, sitä vietettiin Vuokissa, josta jo sitten lauantaina ajeltiin sitten mökille Uuralle. Siskoni Kati tuli lauantaina myös ja loppu porukka sitten sunnuntaina, jolloin pidettiin puunkaato talkoot, ja kummasti mökin pihan valostui ja näkymä järvelle parani.

1246273282_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Iiris vahi-pokaalin kanssa ja Elmeri voi-palkintojen kanssa

Iiriksen synttäreitä vietettiin sitten Juhannuksen jälkeen tiistaina, ja ylimääräisiä herkkuja oli tarjolla ja uusi lelu-ankka, ja taas vesileikit sujuu:) Ja neidillehän ikää tuli 4vee! Niin se vaan tuo aika kuluu...

Ja viikonloppuna lähdettiin Elmerin kanssa Pyhännälle helteiseen mejä-kokeeseen, lauantaina oli jälkien teko päivä, ja lämmintä riitti + paarmoja ja itikoita:))

Sunnuntaina sitten päästiin itse asiaan, Elmeri starttasi jäljelle nro 16, joka oli ensimmäinen voi-jälki avointen-jälkien jälkeen. Olin aamun juottanut Elmeriä niin paljon kuin poika vaan joi, lämmintä oli jäljelle luvassa ja pojan vauhdin tuntien vielä...

Juu, mutta odottelun jälkeen päästiin vihdoin starttaamaan, Elmerihän lähti vauhdikkaasti ja välillä piti jo ruveta vähän hiljentelemäänkin, lisää jännitystä jäljellä aiheutti Elmerin jaloista lähtenyt lintu, mutta poika ei ollut siitä moineskaan vaan jatkoi jäljestystä, ja vähän ennen sorkka pölähti teeri-poikue lentoon, ja silloin kyllä meinasi poikaa viedä, mutta annoin pojalle tiukan kehotuksen, ja poitsu vähän pyöri, mutta päätti kumminkin palata omatoimisesti jäljelle ja jatkaa sorkalle asti:)) voe että tuo meidän pikku-poeka on aivan uskomaton, on sen kanssa vaan niin mukava mennä jäljellä, kun näkee kuinka toinen tykkää tuosta hommasta ihan täydestä sydämestä, paras palkinto on se kun näkee miten paljon koiruus tykkää, ei kai sitä muuten jaksaisi tuolla metässä rymytä itikoiden syötävänä jälkiä tekemässä:)

1246273196_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Elmeri VOI 1 46 pistettä!! ja kokeen paras koira:)) Tuomarina Mikko Taipaleenmäki

Elmerin koeselostus: Rauhoitettu lähtö. Koira jäljestää kaikki osuudet jäljen molemmin puolin risteillen tehden muutamia pieniä tarkistuslenkkejä. Katkokulma vaivatta rengastaen. Toinen ja kolmas kulma tarkasti. makauksista merkkaa ensimmäisen ja kolmannen, toisen ja neljännen ohittaa. Kaadolle kaarroksella tuulen alta joka nuuhkitaan ja jäädään paikoilleen. Erittäin hyvä suoritus.

1246273400_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Juu, ei jaksaisi olla kuvattavana:)) Tuomari totesi jäljen jälkeen, että kyllä pojassa puhtia löytyy, että vaikka lämmintä riitti, niin pojassa se ei näkynyt:)) ei puhunut emännästä mitään:)) kyllä oli muuten hikinen urakka mennä pojan vauhdissa:)

1246272985_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja vähän myös mökkimaisemaa Juhannus sunnuntailta...

Kun saadaan kotihommat tehtyä, sitten päästään mökkeilemään...