Päätin tänään 13.11, jolloin Moonan nukahtamisesta iki-uneen on kulunut kuukausi, kirjoitella jotain kuulumisia. Moona on edelleen joka hetki mielessäin ja ikävä on kova...

Mutta arkirutiinit ollaan pidetty yllä, vaikka outoahan on ollut kuin yksi on joukosta pois. Muusa ja Iiris ovat vielä vähän hämillään, ja etsivät vielä paikkaansa.

Tänne saatiin viime viikolla talvi, lunta on mukavasti ja jäiden odotellaan jäätyvän, niin päästäisiin sitten jäälle lenkkeilemään.

Iiris pääsi Marjutin hierottavaksi ja Muusakin sai hierontaa samalla, josta Muusa oli oikein tyytyväinen, ja päätti luottaa Marjuttiin, et saksia ei kaivellut esiin ( Marjut on trimmannut Musua aikoinaan, ja Musukun ei yhtään pidä trimmaamisesta, niin näyttää odottelevan, et millon sakset kaivetaan esiin, ja hämmästys olikin suuri, kun Marjut hieroi joka näytti Mususta tuntuvan hyvälle) Kiitoksia taas Marjutille!

Viikonloppuna kyläiltiin siskoni Tiinan kanssa Oulussa toisen siskon Katin luona, ja Muusa ja Iiris pääsivät myös mukaan.

1045187.jpg