Niin se vaan tuo viikko nopeasti vierähtää...nyyh.. Huomenna koittaa sitten arkeen paluu, epäilen kyllä että pari spanieli-neitoa ovat kyllä siitä mielissään, eivät vaan näytä sitä minulle:D)) ryökäleet!!

1264132.jpg

Iiris, Tarmo, Martta ja Sari

Tänään meille kyläilemään tuli Sari Martan ja Tarmon kanssa. Käytiin sitten jäällä hiihtelemässä. Tarmolle hiihtoreissu oli ensimmäinen, ja nuori-poijjan vesseli katselikin ensin vähän ihmeissään moista touhua, mutta Iiriksen kanssa riekkuessa unohtui äkkiä asian ihmettely, muistan kyllä ensimmäisen hiihtoreissun Iiriksen kanssa *huoh* se menikin ensin niin että Iiristä sai irroitella sauvoista ja suksista, kun siitä oli niin mukavaa ottaa niitä kiinni:))

1264139.jpg

Iiris ja Tarmo, Sarilla on Martta "varjo" perässä

1264148.jpg

Tarmo, Martta ja Sari

Ja nuorisollahan vauhtia alkuun riitti, siinä ei voimia säästelty, ja niinpä loppumatkasta meinasi väsy tulla Iirikselle ja Tarmolle, toisin oli meidän vanhojen ja viisaiden Martan ja Muusan laita, veteraanit tulivat "varjoina" meidän perässä ja kun huomasivat et nyt lähestytään kotia kohden, niin sitten lähdettiin pupujen ja lintujen jälkiä tutkimaan ja "painot" hävisivät suksien kannoilta (Muusa ja Marttahan ovat saman ikäisiä, täyttävät 9 vee toukokuussa). Sisällä sitten meillä oli melkoisen rauhallisia koiruuksia.

1264176.jpg

1264180.jpg