Oikein ihanaa ja lämmintä vappua kaikille tasapuolisesti:))

Rupeaa se kevät viimeinkin meillekkin tulemaan, tänään oli ihanan aurinkoinen päivä ja lämmintä +19, ja lumet sulavat vauhdilla. Niinpä vapun kunniaksi suuntasimme metsään jälkiä tekemään, tarkkaan sai kyllä maastoja etsiä johon sai jäljet vedettyä. Oli kyllä mukava päästä jälkiä tekemään ja huomenna näkee sitten mitä Iiris ja Titta tuumailee....Tais kyllä hyvin tietää minne lähdin, sen verran oli neitokainen tohkeissaan.

Iiriksen kanssa aloitettiin jälleen tokossa käynti, on nyt toukokuun ajan, agilitykin alkaisi nytten, mutta se me taidetaan nyt keväällä jättää pois ohjelmistosta, syksyllä sitten, keväällä keskitytään mejään.

Iiris pääsi piiitkästä aikaa myös Marjutin heirottavaksi ja neitokaiselle hieronta teki hyvää, pikku-koira nukkui seuraavan päivän, ja oli vielä muutamia päiviä aika raukean oloinen, kiitoksia Marjutille vielä kerran.

1511039.jpg

Koirille lihapullia:))

Naudanjauhelihaa, kananmunaa, kaurajauhoa, persilijaa, rakuunaa.

1511046.jpg

Paistovahti:)

1511033.jpg

Vieläkö kauan pitää odottaa...

1511057.jpg

Ihana lauantai-ilta, käytiin joutsenia katsomassa, teeretkin tuntuivat jo kukertavan, ei ollut parempaa kameraa mukana, että olisi saanut jousenista kuvia. Ihana oli seurata uljaita lintuja ja kuunnella luonnon ääniä, kyllä kevät illat ovat sitten ihania...