Iiris pääsi tänään ensimmäistä kertaa hierottavaksi. Iiriksestä kokemus oli vähän hämmentävä, mutta hyvää näytti tekevän, tosin kipeitäkin kohtia löytyi, jotka näytti tuntuvan sitten inhottavalle. Ja eipä kyllä ihme että meidän "sähikäisellä" on lihakset jumissa, itsekkin olisin kyllä ihan jumissa jos liikkuisin samalla lailla kuin Iiris. Kiitoksia paljon Marjutille, parin viikon päästä nähdään samoissa merkeissä! Ja mukavaa seurata mitenkä Iiris sitten reagoi.

Tänä iltana täällä Ristijärvellä oli myös näyttelyharjoitukset, mukavaa asiassa oli se, että jonkinlaista koira toimintaa on tännekkin myös tullut, niin ei tarvitse aina ajaa Kajaaniin asti, toivottavasti saataisiin vakio tapahtuma tästä aikaiseksi, ainakin osallistuja määrä oli tänään hyvä.

Meidän veteraanit pääsivät sitten pyörähtelemään, ja kyllä Iiriskin kävi nopean kierroksen heittämässä, mutta tänään oli sitten Moonan ja Muusan harjoittelu vuoro. Muusahan oli yhtä innostunut kuin yleensäkin, eli "ei voisi vähempää kiinnostaa" haluttomuuden vuoksihan Muusan kanssa on lopetettu näyttelyssä käynti, ja innokkuutta ei näytä olevan lisää tullut sitten vuosien aikana. Mutta eiköhän Muusallekkin ollut ihan mukavaa vaihtelua tämä ilta.

Moona kävi ihan mallin vuoksi pyörähtelemässä, Moonasta oli hirmu kivaa kun sitä rapsuteltiin ja annettiin makupaloja, mutta muutenhan meidän vanhus teki juuri niinkuin itse halusi.