Vihdoin ja viimein saatiin Marja kyläilemään tänne meille päin:D)) Kyllähän viime kerrasta jo useampi kuukausi vierähtikin... Marjalla oli mukana Iiriksen Peppi-sisko. Ja sisarusten jälleen näkeminen oli riemukasta, Iiris esitteli Pepille meidän lumitilannetta, ja molemmilla näytti olevan aivan samanlainen tapa sukelella hankeen.

1413912.jpg

Jep, Jep...tottakaihan me vietiin Marja ja Peppi lumikenkäilemään, Peppi hiemän hämmästeli moisia kenkiä, eikä oikein ensin käsittänyt, kun lähdettiin umpihankeen tarpomaan, yritti kävellä Marjan kannoilla:D)) sama hämmästyksen aihe oli silloin ensimmäisillä kerroilla meidän koiruuksilla, ja ensimäisillä kerroilla minun kantapäillä olikin musta-valkoinen ja ruskea-valkoinen paino:D))

1413913.jpg

Iiris ja Muusa näyttivät sitten Pepille, missä niitä tipuja oli, tais olla vaan kiepit jo ajat sitten hautautuneet lumeen. (Tässä kuvassa on muuten kolme koiruutta)

1413917.jpg

Siskokset

1413920.jpg

Ja Iirikseenkö ei muka lumipallot tartu? ei ihan oikeasti ole vielä kertaakaan neitokaisella ollut noin mahtavia lumipalloja:))

1413927.jpg

Koko porukalle kertyi mukavat lumipallot, joten ei voitu kovin pitkää lenkkiä tehdä:))Suihkuun joutui Muusa ja Peppi ja Iiris pääsi suihkuun:)) Siskokset olivat muuten ensikertalaisia lumipallot karvoissa, ja että ihan suihkutella piti, uskottava on, että kyllä niillä on turkkia tullut sen verran, et lumipallot pysyy kiinni:)) Musuhan on vanha konkari, ja hyvin kyllä tietääkin kotiin tullessa, et suihku odottaa))

1413934.jpg

1413922.jpg

Olipa mukava koiratäytteinen päivä! Mukava että Marja ja Peppi pääsitte tulemaan!

1413943.jpg

Kylläpä vanhan koiran voimille otti "kakaroiden"kaitseminen, kyl nyt uni maittaa:))

1413941.jpg

No väsyny oli kakarakin:)) ei ollut "apuna" akvaarion putsaamisessa, jossa yleensä on touhuamassa mukana...