1919813.jpg

Niin se vaan luonto alkaa olla ihanassa väriloistossa, kyllä vaan tämä syksy on sitten ihanaa aikaa. Todella hyvin on tässä kaksi lomaviikkoa vierähtänyt, kyllä näin syksylläkin on ihana lomailla, melkeinpä tämmöisen kesän jälkeen voisi sanoa, että nyt on ollut parhaat lomasäät:)

Oltiin viime viikolla kotosalla, ulkoiltiin ja käytiin puolukassa,  sitten viime viikonloppuna vietettiin Ristijärven metsästysmajalla työkaverin läksiäisiä, lauantaina vaellettiin Saukonselällä, Muusa ja Iiris olivat viihdyttämässä työkavereitani, Elmerin jäädessä kotiin Tiinan ja Anun seuraksi, vaikka työpoppoosta moni kyllä Elmerin perään kyselikin, mutta sitähän ei näytetä kun harvoille ja valituille:)) Ei vaineskaan alkuun suunniteltu vaellusreitti olisi ollut meidän poijjalle liian pitkä.

Sitten sunnuntaina lähdettiin Joensuuhun Tiina viemään kotiin ja samalla jäätiin sitten Tiinan luokse kyläilemään. Muusalla ja Iiriksellä meni jonkin aikaa virkistellä muistiaan kaupunki elämään, mutta Elmeri oli aivan innoissaan kaikesta, eipä poika meinannut malttaa tarpeitaan tehdä, kun niin oli kaikki mielenkiintoista. Ja jokaista olisi pitänyt päästä moikkaamaan, Elmeri on kaikkien kaveri:) Samalla reissulla käytiin myös Anskun ja Mikon luona piipahtamassa, sielläpä olikin Elmerille melkein saman ikäinen kaveri, Mauri labbis on Elmeriä kuukautta vanhempi ja hyvinhän poikien leikit luistivat.

Keskiviikkona sitten tultiin kotiin, tänään lähdettiin sitten jälleen Saukkovaaralle, nyt otettiin eväät mukaan ja kahvipannu, että saatiin keitellä nokipannukahvit, mikäs siinä ollessa, katsella koiruuksien puuhia ja nauttia ruskamaisemista nuotion äärellä...

1919800.jpg

Kyllähän noita Saukkovaaralta avautuvia maisemia jaksaa ihailla

1919779.jpg

Elmeri oli vauhdissaan, ja meillä olikin sitten kotiin tullessa väsynyt pentukoira:))

1919805.jpg

Muusa tarkkailee tilannetta, että milloinkas eväät kaivellaan esiin...

1919986.jpg

Elmeri lällättelee:))

1919785.jpg

Välillä sitten ollaan filmattavana...

1919777.jpg

Irkkis-Mirkkis ja Emppulin-Pemppuli

1919809.jpg

Muusa

1919792.jpg

Iiris

1919774.jpg

Elmeri

Huomenna lähdetään vielä mökkeilemään Vuokkiin, että eiköhän koiruut ole tyytyväisiä, kun emäntä maanantai aamuna starttaa töihin, veikkaan että huokaisevat helpotuksesta ja nukkuvat onnellisina päivän ihan rauhassa:))