Eilen lähdettiin päiväksi Ouluun, tällä kertaa otin ainoastaan Elmerin mukaan, oppii poika reissaamaan myös ilman tyttöjä. Muusa ja Iiris jäivät siis kotiin Saulin seuraksi. Mukaani lähti myös äitini ja Mosse-beagle. Kyläpaikkojahan riitti, ja niinpä kotiin tulo venähti pitkälle iltaan, ja Elmeri oli päivän touhuista väsynyt, että ei juuri vielä tänäkään aamuna jaksanut lenkillä ylimääräisiä juoksupyrähdyksiä, Muusa ja Iiris ovat kyllä nauttineet tilanteesta, kun ovat saaneet pojan-riiviöltä olla rauhassa:)

Elmeri kävi ensiksi moikkaamassa Flippaa ja Peppiä + Marjaa ja Mattia, siellä taidettiin vielä odotella pientä koiranpentua:) oli tainut sitten Elmeri kasvaa viime näkemältä:) nii-in äkkiä ne vaan kasvaa... kyllähän poika painaa jo melkein 25kg, niin et ei se mikään pikku-kaveri enää ole. (kamerako?mikä kamera)

Seuraavaksi pika-visiitti siskoni-Katin luokse pikku-Taigaa moikkaamaan, Taiga piti  Elmerille kovaa kuria, nooh Elmerin menoa ei pikku-kirpun komentelut paljoa säikäyttäneet. (kamera autossa)

Sitten käytiin Hennan perhettä moikkaamassa, ja Elmeri sai tutustua Anet ja Eevi springereihin, Elmerillä naisseuraa riitti:) (nyt kamera jopa sisälle asti mukana)

Ja sitten nähtiin myös Elmerin veli-poikaa Zimiä, ja nytpä jopa muistin käyttää kameraa:) veljeksillä alkoi riekkuminen heti, kun kohtasivat, että kuvat eivät ole kauhean hyviä ole, kun kahdesta menevästä pojasta ei meinannut sitten millään keritä kuvia saamaan. Mukava oli nähdä Zimiä, ja hieno poika on Zimistä kehittynyt, ja kyllä on veljeksillä paljon samankaltaisia tapoja.

1966127.jpg

Zimi ja Elmeri riekkumassa

1966132.jpg

edelleen...

1966107.jpg

Mikähän mietintä tauko lie Elmerille tullut:) ja Zimi kerkesi laskea pään alas...

1966119.jpg

Pikku-lintu oli lentänyt ikkunaan, ja poijjat tutki sitten sitä yhdessä tuumin...

Olipa jälleen mukavan koiramainen päivä...tullaan taas uudelleen.

Muusa ja Iiris olivat onnellisia saadessaan Elmerin kotiin, niillä oli selvästi ollut ikävä. Oli Elmeri kyllä väsynyt poika reissun jälkeen:) tänäänkin on vielä väsymys painanut jonkin verran.