1175588.jpg

Vuoden vaihtumisen kunniaksi saatiin lunta ja pakkasta, joka oli kyllä erittäin tervetullutta vaihtelua vesisateiselle plussakelille! Kyllä meidän taas kelpaa näissä komeissa Kainuun vaaramaisemissa ulkoilla:)

1175591.jpg

Päivällä käytiin lenkkeilemässä, kun ei vielä raketit räiskähdelleet. Illalla meille tulivat sitten kaverit lapsineen viettämään uutta vuotta. Oli Muusalla ja Iiriksellä vauhtia, Kiia ja Joona leikittivät tyttöjä oikein urakalla, siinä vietiin leluja piiloon ja heiteltiin ja koirathan tykkäsivät, kun niiden kans peuhattiin. Ja Iiris varsinkin oli lapsista innoissaan ja seurasi niitä koko ajan, ja kelli jopa lasten kans säkkituolissa, oli aivan haltioissaan. Olihan kavereilla myös heidän koira Aku mukana, mutta Akun kohtaloksi koitui kodinhoitohuoneessa oloskelu, todettiin että vois olla jo vauhtia liikaa, ja herkästi meidän akvaarion vedet lattialla, kun Iiris ja Aku olisivat päässeet vauhtiin.

Raketit ammuttiin rannassa, ja raketithan näkyivät nytten hyvin, oli sen verran selkeää ja ihana tähtitaivas. Muusa ja Aku eivät raketeista välittäneet ollenkaan, mutta Iiristä näytti tänä vuonna raketit jonkin verran jänskättävän, ei ole aikasemmin välittänyt mitään. Sen verran vauhdikas päivä oli Muusalle ja Iirikselle, että tytöt nukkuivat pitkälle aamuun, että minun täytyi ruveta herättelemään niitä, kun yleensä ne alkavat vähän ennen heräämistä liikehtimään, että josko sitä aamupalaa sais?

1175579.jpg

Tänään käytiin sitten vuoden ensimmäisellä lenkillä tuolla järven toisella puolella kävelemällä, siitä tulee n.8-9km. Oli ihana kirpsahka pakkaskeli, ja se outo valoilmiökin nähtiin, nimittäin aurinko:D))

1175573.jpg

Vauhdin huumaa:))

1175577.jpg

Muusa tutkailemassa pupun jälkiä.

1175583.jpg

vähän maisemaa lenkkipolun varrelta.

1175586.jpg

Nytten on meillä pari väsähtänyttä koiruutta:)) Jäävät varmaan huomenna ihan tyytyväisinä kotiin nukkumaan, kun me lähdetään töihin.