567726.jpg

Moona täyttää tänään 10 vuotta!

Moona aloitti syntymäpäivänsä oikein isolla ruoka-annoksella! Ja kyllähän lahjojakin Moona sai, mutta se ruoka on tärkein! Illalla Moona saa vielä sitten herkku-aterian. Niin se vaan tuo aika on kulunut, että Moonakin 10 täyttää, ja vastahan se oli semmoinen pentunen....

Paljoa harmaata ei vielä Moonassa näy, mutta liikkuminen on kyllä huonontunut parissa kuukaudessa, leikattu jalka on ruvennut oireilemaan, että Moonan kanssa ei enää pitkiä metsälenkkejä voi tehdä. Kuulo on huonontunut toisesta korvasta ja luulen että ei näe  enää kunnolla kauas, mutta lähinäkö on hyvä. Vauhtia ja virtaa kyllä vanhuksessa edelleen riittäisi nuoren koiran edestä, mikäli vaan jalka ei vihoittelisi. Ja edelleen jääkaapin ovea et saa niin hiljaa aukaistua, etteikö Moona olisi paikalla! ( että onkohan se kuulon heikentyminen vaan valikoivaa? taitaapi kumminkin ne muut aistit auttaa tässä asiassa)

567730.jpg

Viikolla käytiin jälkeä treenaamassa, ja mukaan pääsi nytten myös Muusa. Ja Muusa oli ensimmäisellään verijäljellä, hieman alkuun oli meno epävarmaa ja kaipasi paljon rohkaisuja, mutta loppua kohden syttyi sitten hommaan, että seuraava kerta menee varmasti sitten jo vauhdikkaammin.

567732.jpg

Ja olihan meillä myös Maijan Panu myös kokeilemassa verijälkeä, Panu oli myös ensimmäistä kertaa, Panulla oli heti homma hanskassa, siinä ei paljon rohkaisuja kaivattu, vaan poitsu kyllä tiesi mitä tehdä.