Juu, kyllä täytyi aamulla hieraista unisia silmiä useampaan otteeseen ulos katsoessa, LUNTA!?! maa kaikkialtaan ihan valkoisena, eikä illalla oikeastaan merkkiäkään lumen tulosta, juu, kyllähän säätiedotukset ovat toitottaneet, et talvi tulee, mut senhän piti tulla vasta loppuviikosta...

Mutta vaatteet päälle ja ulos, kyllä koirat olivat innosta soikeita, kun pääsivät lumeen rypemään, ja meidän Iiris the piiris pääsi vihdoinkin ottamaan lumikylpyjä! (on tosin yrittänyt kesän mittaan ottaa hiekkakylpyjä, mut ne ei vissiin ole olleet niin mukavia?!:))

Kännykkä sattui kumminkin mukaan ulos lähtiessä, että sain muutaman kuvankin...

971183.jpg

Muusa

971187.jpg

Iiris lempikivellään, katselee aina kiven päältä maisemia tai mitä lie katselevinaan:D)), mut ton kiven päällä se joka aamulenkin yhteydessä seisoskelee.

971185.jpg

peltomaisemaa, Iiris katselemassa myös.

971190.jpg

Lumisia koiruuksia:))

971195.jpg

Rannasta

971198.jpg

Pakarilahtea, tästä kohden menee sitten aamulenkki, kun jäät ovat tulleet, nytten mennään vielä metsää pitkin takaisin.

 

Sunnuntaina kävin pitkästä aikaa nuuskuttelemassa näyttely ilmaa Oulun KV-näyttelyssä, viimeisestä kerrasta onkin kulunut kohta vuosi, viimeksi olen käyny Kajaanin tamminäyttelyssä, eli jo oli aikakin lähteä katselemaan kehän laidalle. Iiris ei edelleenkään päässy näytelmiin mukaan, tosin koko koiruus lauma oli autossa mukana, kun samalla käytiin kyläilemässä Marjan luona, ja myös siskoni-Katin luona.

Mutta olipa kyllä mukava pitkästä aikaa olla katselemassa näytelmiä, ja mukava nähdä tuttuja ja ystäviä samalla. Eiköhän me Iiriksen kanssa hypätä "remmiin" mukaan. Onnea vielä tätäkin kautta kaikille koiruuksille omistajineen!