Vihdoinkin on aikaa päivitellä kuulumisia (jos näitä nyt joku sattuu käydä lukemassa, no onpahan ainakin itselle muistissa, mitä milloinkin on tapahtunut)

Täällä on nyt ollut sukulais suma tuolta etelä-Suomesta päin, koiruudet ovat tottuneet et porukkaa tulee ja menee. Iiriksen posket on venytelty (Martti  8kk venytteli topakalla otteella Iiriksen poskia ja Iiris oli niin hämmentynyt pikku-ihmisestä, että istui vaan paikallaan ja ajatteli vissiinkin että tää on näköjään tän kokoisten ihmisten tapa silitellä) Muusa antoi sitten Martin sisaruksille Saaralle ja Petrille uima ja sukellusnäytteen, rannalla oli hieman epäilyjä, että osaako koirat muka sukeltaa, mutta Musupa näytti että osaa.

Koiruudet jäivät ikävöimään myös Tarua, erityisesti Musu, joka nautti, että kerrankin on joku joka jaksaa loputtomiin heitellä palloa ja olla uimassa.

787667.jpg

Iiriksen nukkuma tyyliä

787671.jpg

Musun tyyliä

Iiriksen kanssa ollaan käyty kerran jäljellä, sattui oikein helteinen päivä ( juu kyllä se välillä aurinkokin on paistanut, vaikka vettä onkin aika kivasti muuten riittänyt) hyvää harjoitusta oli vähän kuumemmallakin kelillä, kokeessahan voi sattua hellepäivä (niinkuin viimeksi saatiin huomata) Mutta hyvinhän se neiti mennä porskutti vaikka kuuma oli.

Moona on ollut nytten hyvässä kunnossa ja jaksanut lenkkeillä pidempiäkkin lenkkejä, olen huomannut että kun pitää Moonaa hihnassa, että se joutuu kävelemään tasaisesti, niin sen takajalat ei niin kipeydy ja se jaksaa ihan kunnon lenkkejä ( Moona on kyl itse sitä mieltä, että mikään ei ole tylsempää kuin hihnassa oleminen metsässä, Moonasta olisi niin mukava juosta vapaana)

787662.jpg

Kuva on rannasta auringon laskusta