Tänään oli vuorossa Saukonselän vaellus. Saatiin Oulusta asti vahvistusta vaelluksella, elikkä patikoimaan tulivat Marja, Matti, Flippa ja Peppi. Matkoina oli 7km, 12km ja 20km, ja mehän valittiin 20km, että päästään tuulentuvalla asti käymään. Ilma suosi kerrankin meitä upeasti, mukava oli matkaa taittaa ihanassa auringon paisteessa ja ihanaa ruskaista luontoa ihastellen, ja eikä seurassakaan ollut valittamista. Matka taittui nopeasti hyvässä seurassa, ja muutama sana koirista puhuen:D)) (tiesiköhän Matti, että mihin joutui lopulta mukaan?!!?) Elikkä meidän seurueeseen kuuluivat allekirjoittanut, Marja ja Matti, sekä koiruudet Muusa, Iiris, Flippa ja Peppi.926519.jpg

Matkaan lähdettiin Saukkovaaralta, missä oli ilmoittautuminen. Vaarallahan odotti meitä melkoinen yllätys, olin puhunut Marjalle aikasemmin, että ei siellä viime vuona ollut kuin muutama hullu auto ja tyyliin pari ihmistä nähtiin:)) Ja tänään olikin sitten uskomaton määrä osallistujia, varmaankin hyvästä ilmasta johtuen. Siis koko Saukkavaaran parkkipaikkat olivat täynnä autoja, ei tullut kysyttyä paljonko osallistujia lopulta oli. Me ajettiin autot vähän syrjemmäksi sitten, ja oikaistiin samalla reittiä muutamalla kilometrillä.

926501.jpg

Marja ja Matti Saukonselkää ihailemassa. Rauhallista oli kumminkin vaeltaa, eipä juuri muihin törmätty vasta kuin nuotiopaikoilla.

926529.jpg

Tuulentuvalla oli tarjolla kuumaa mehua, ja kylläpä se maistuikin hyvälle tuolla luonnonkeskellä, ja sitä ennen kun oltiin noustu varmaankin muutaman kilometrin nousua yhtä kyytiin, niin kyllä mehu maistui.

926510.jpg

Patikonnin loppumetrit alkaa, väsy ei ketään vaivannut. Hyvin jaksettiin koko porukka.

926516.jpg

Peppi, Iiris ja Muusa (tässä kuvassa on muuten Flippakin)

926526.jpg

muutama spanieli:)) Iiris, Muusa, Moona, Peppi ja Flippa

Olipa kyllä hieno reissu, ja oli mukava kun pääsitte Marja ja Matti tulemaan. Nyt on väsähtäneitä koiria meillä kotona, paitsi meidän Moona ( Moonahan ei päässyt mukaan noin pitkälle matkalle, vaan joutui jäämään kotiin, matka olisi ollut kumminkin liian pitkä meidän vanhukselle) Tulkaahan uudelleenkin, patikointi reittejä kyllä löytyy.