Perjantaina Saulin tultua töistä lähdettiin mökkeilemään viikonlopuksi. Perjantaina oli vielä kaunis aurinkoinen lämmin päivä, joka sitten lauantaiksi muuttui kylmäksi ja sateiseksi, nooh...saipahan hyvällä omatunnolla lukea päivän kirjaa, ja koiratkaan ei paljoa ulos tahtoneet ( yksikään koirista ei mennyt uimaan, ei edes himo-uimari Muusa;D))

Mutta sen verran säätä uhmasin, että lähdin Iiriksen kanssa isäni mukaan kalaverkkoja käymään. ( Moonan vanhoja luita en halunnut kylmään sateeseen viedä ja Muusa taas ei pysyisi veneessä, joten vanhat neidit saivat jäädä mökille) Iirishän oli nyt sitten ihan ensimmäistä kertaa moottoriveneen kyydissä (tähän asti on vaan soudeltu), ja eihän meidän rämäpää ollut moineskaan, istui veneenkokassa korvat tuulessa lepattaen ( niin kameraahan ei tietenkään ollut mukana). Ja voi miten mielenkiintoista oli sitten, kun verkkoja katottiin ja kaloja irroiteltiin verkosta, hyvä saalis verkoista saatiin, isoja ahvenia, jotka sitten savustettiin.

Ja pitihän lauantaina käydä myös jälkeä tekemässä, sadevaatteet päälle ja metsään ( eihän lomalla voi harjoittelua unohtaa:D)) Tänään Iiris pääsi sitten jäljelle, mukana oli myös äitini ja Sauli ( halusivat nähdä miten Iiris jäljellä menee) Mukava oli käydä harjoitusjälki vähän erilaisemmassa maastossa, ja porojahan siellä myös riitti ja sattuipa myös ulkomaalaisia marjastajia, oli  hyvää harjoitusta Iirikselle.

Nytten ollaan sitten kotosalla, koirat kun saivat ruuan , niin eipä niitä juuri ole näkynyt enää jaloissa pyörimässä,on melko väsyneen oloisia koiruuksia.