Nytten on sitten Emppuli-Pemppulin ensimmäinen näyttely-koetos takanapäin, hmm...tais vähän emäntä olla ruosteessa, mutta jospa emännälläkin vielä toivoa on:))

Olipa mukava nähdä paljon tuttuja, ja nuuskutella näyttelyilmaa... Elmerillä oli paljon ihmeteltävää ja nähtävää, mutta hyvinhän poika hommasta suoriutui, varsinkin sillä harjoittelumäärällä mitä ollaan näyttelyiden eteen tehty:)) Kun olin ajamassa näyttelyitä kohden, niin muistin että eihän kukaan vieras ole katsonut Elmeriltä  hampaita, ja vähän poika ihmeissään olikin, kun tuomari täti halusi katsoa hampaita, mutta eipä asia näyttänyt poikaa häiritsevän, vaan yritti antaa samalla pusun, Elmeri ainakin tykkäsi  tuomarista, miten lie ollut sitten toisinpäin:D))

Eli Elmerin arvosteli Tuula Pratt, ja Elmeri oli pen2  KP

Ja arvosteluhan menee näin sitten:

Hyvin kehittynyt, riittävän urosmainen pää. Hyvä kaula. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvin muodostunut rintakehä. Oikein hyvä luusto. Oikein hyvät sivuliikkeet, pentumaista löysyyttä vielä edessä ja takana. Hyvä turkki.

2028019.jpg

Ja kylläpä meidän kakaraa sitten väsytti. Iiris ja Muusa saavat huokaista, kun kakara ei jaksa niiden kimpussa häärätä. Kyllä Elmeriä kotiin tullessa tutkittiin ja nuuskuteltiin tarkasti, niin monen koiranhajut poijan turkissa varmaankin kantautui.

2028033.jpg

Tää on mun:))

Nyt lähdetään ulkoilemaan tuonne ihanan lumiseen metsään, meille satoi eilen ensimmäisen lumen, ja kyllä oli Elmerin silmät pyöreinä, kun ensimmäistä tutustumistaan lumeen teki, mutta Iiris näytti mallia miten lumesta nautitaan, kyllä Iiris otti nauttien lumikylpyjä, meidän pikku-Iiris oli aivan riemuissaan lumesta. Muusa keräsi valtavat lumipallot turkkiinsa, ja pääsi aina ulkona olon jälkeen suihkuun sulattelemaan pallojaan.