Oltiin siis eilen pallohallilla näytelmätreeneissä, juu-u kyllä vähän mietitytti, et mitähän neiti tuumailee, kun viimeisestä pallohalli käynnistä taitaapi olla kulunut puoltoista vuotta, ja nyt kun Iiriksellä on ollut suuri muutos Moonan poislähdön vuoksi, joka on kyllä vaikuttanut neitokaisen reippauteen.

Mutta ei syytä huoleen, neitokainen näytti nauttivan pallohalli reissusta. Siellä oli paljon porukkaa harjoittelemassa (oiskohan tulevalla tamminäyttelyllä mitään osuutta:)) et ääntä ja touhua riitti.

Mukava oli nähdä tuttuja pitkästä aikaan ja Iiriksellä oli paljon riekkukavereita (neiti oli kyl sen näköinenkin, et riekuttu oli kavereiden kans, kuolanen ja hiekkanen, ja pesu odotti kotiin päästessä)

Ja menihän esiintyminenkin mallikkaasti, Iiriksellä oli oikein iloinen asenne koko ajan, ilo oli katsella pirtsakkaa ja iloista Iikku Miikkulaista, noinkun osattaisiin molemmat käyttäytyä kehässäkin, niin meillä olisi toivoa... kyllähän se Iiris osaa, mutta emäntä, toivoton tapaus...Koirahan ei voi valita omistajaansa:))

Ennen pallohallille lähtöä, Pelle tuli pyytämään Iiristä ulos (juu, oven takana haukkui) ja Iirishän halusi Pellen kanssa riekkumaan, Muusan kanssa seurattiin sitten olohuoneen sohvalta kaverusten riekkumista, Pelle ei vielä kauhean nopea ole liikkeistään, Iiris oli melkein keriny kiertää talon kun Pelle pääsi vauhtiin, mutta sitten kun sai Iiriksen kiinni, niin roikkui korvissa ja huulissa jne... Muusa tais olla vähän vahingoniloinen, tais Iiris pienempänä harrastaa ihan samoja leikkejä Musun korvissa ja huulissa:D)) Mutta mukava oli seurata kakaroiden riekkumista, sai monesti makiat naurut. Melkoinen parivaljakko!

Oli muuten väsyny koiruus meillä illalla...