1210602.jpg

Iikku-Miikkulainen

Mitään ihmeempiä ei olla nyt touhuiltu, ollaan nautittu ihan joutenolosta ja ihana kun ei ole kiireitä, ja työpäivätkin ovat nyt lyhyitä. Ollaan keritty hiihtämäänkin päivittäin, ja jäällä on ollut nyt hyvä käydä vaikka on ollut jo pimeää.

1210605.jpg

Meillä oli välillä jo kovat pakkaset ja tyttöset saivat hurtta-takit päälle ulos lähtiessä.

1210607.jpg

Musu lumisateessa hiihtolenkillä, takana pitäisi näkyä vaaramaisemaa, mut sen verran satoi lunta, että maisemia ei paljoa nähny

Sitten ollaan saatu myös lunta, tänään ei ole tarvinnut tehdä lumitöitä, mutta useampana päivänä ollaan saatu kolanvarressa ahertaa, mutta se on ollut mukavaa, ihanaa kun on satanut lunta. Tosin sitä tuli nyt sen verran reippaasti, että jäällä on hankala hiihtää ilman moottorikelkan uria, mutta eiköhän kelkkailijat lähde taas liikenteeseen, niin saadaan mekin uria, joissa hiihdellä.

1210610.jpg

Eipä meille ihmeempiä kuulu, viikonloppuna suuntaamme Oulua kohden, mennään Iiriksen veli-pojan Iiron kakkukahveille (Iiron FINMVA tittelin saavuttamisesta on jo jonkin aikaa, ja vihdoin saadaan kakkukahveet, ja katsotaanpa kenenkäs luona kokoonnutaan seuraavaan kerran valioitumista juhlimaan:))

Mutta nyt nautitaan ihanista talvisista ja vielä kiirettömästä päivistä, ja kyllähän se talvilomakin jo aika lähellä on, ihanaa:))