Eilen ja tänään viettelin vapaa päiviä (viikonloppu sitten töissä...ihanaa nämä sunnuntai aukiolot) Eilinen meni sitten kaupungilla, tytöt pääsivät katsomaan samalla vähän kaupunkia.

Tänään ollaan sitten hoidettu näitä kotiaskareita, siivousta jne... Koiratkin ovat saaneet osallistua, Iiris olikin "apuna" kopistelemassa mattoja ja petivaatteita, ja toki myös kopisteli oman pedinkin, enempäsä tuo pikku-koira onkin joka hommassa touhuamassa mukana enemmän ja vähemmän apuna:D)) Muusa oli sen näköinen, että mitähän tuo pentu nyt... Mususta oli mukavampi tutkiskella pupujen jälkiä.

1065471.jpg

Käytiin siivouksen välissä Maijan ja Titan kanssa lenkkeilemässä. Ihanaa kun on lunta ja tänään myös aurinko pilkotteli välillä ja pakkasta semmoinen -7, todella mukava ulkoilukeli. Iiris ja Titta näkivät pitkästä aikaa, ja voi sitä riemua kun tytöt pääsivät leikkimään ja juoksemaan. Musu tutkiskeli kaikessa rauhassa metsänhajuja, eikä viitsinyt ryhtyä kakaroiden leikkeihin mukaan.

1065467.jpg

Musu

1065469.jpg

Titta "vaanii" Iiristä

1065464.jpg

Iikku Miikkulainen

1065468.jpg

Ja kylläpä sitten hyvin nukutti kun oltiin käyty ulkoilemassa. (kuva ei tosin ole tältä päivältä, mutta tämä on Musun lempipaikka ja asento)

1065463.jpg

Meidän pikku-koira odottaa ilta-ruokaa, päivän touhut ovat vaan väsyttäneet sen verran, että ei hereillä pysy, mutta kuppia on silti vahdattava.