Kauan odotettu sorsanmetsästys alkoi! Itsekkin ensikertalaisena Elmerin kanssa mukana, jahdin alkuun mentiin Vuokkiin! Elmerin kanssa oltiin koko päivä kiertämässä kaislikoita ja välillä istuttiin kuvilla, minulle tuli ilta-lennon aikaan hyvä tilaisuus ampua Elmerin ylös ajoon, mutta kokemattomuutta ampuma refleksi ei tullut niin nopeasti kuin ois pitänyt. Lauantai aamuna  käytiin Elmerin kanssa vielä aamu-lennolla, mutta taas minä missasin tilanteen, alkoi olla turhautunut olo, kun ei saanut koiralle yhtään pudotusta, kun Elmeri toimi hienosti koko ajan.

Aamu-lennolta kun tultiin, lähdin Elmerin kanssa ajelemaan kohti Parkanoa, Muusa ja Santeri jäivät Äidille ja Isälle hoitoon.

Lauantai-iltana oli ylituomarin puhuttelu klo.10, arvoin ensimmäisenä maastoon lähdön. Sunnuntai-aamuna herätys oli klo.4 ja koe-erällä oltiin jo ennen kuutta. Elmerin koe-maasto oli tyhjä, mutta tuomari halusi antaa kuiteskin Elmerille vielä mahdollisuuden, niin päästiin lisä-erälle, kolmeksi tunniksi kämpille odottelemaan sitten omaa vuoroa. Ja sieltähän sitten Elmeri löysi haavakko heinurin, oli upean näköistä työtä, kyllä oli koirassa vauhtia ja voimaa mennä kaislikossa sorsan perässä, minä seisoin siinä vaiheessa nivusia myöten vedessä. Ja sieltähän Elmeri sai haavakon ajettua avo-veteen, johon tuomari sai linnun ammuttua. Oli pollea poika kun kävi sorsan noutamassa, hymy oli korvissa. Elmeri sai tuloksen jota en uskoltanut edes toivoa meidän ensimmäisestä virallisesta kokeesta, lähinnä ajattelin niitä vesityöpisteitä, eli AVO 3 83pistettä! Tuomarina Ossi Raatikainen. Paljon tuli oppia ja kokemusta lisää! kiitoksia Ossille, Jounille ja Kallelle!

On se vaan uskomaton poika

Taina ja Kultsi (FI JVA FI KVA-J Quadmir's Saga Gold)Avo1 106pistettä ja siirto VOI-luokkaan! ja Taina Springerspanieleiden mestariohjaaja!!! Kultsi oli kokeen paras koira ja Elmeri toinen!! 

Lämpimästi onnea Taina vielä kerran!!!