Lähdettiin aikaisin lauantai-aamuna Elmerin kanssa kohti Raahea näytelmiin, koukattiin Oulusta Marja mukaan. Lähtiessä täältä pakkanen lähenteli -25 astetta, elikkä paljon vaatetta päälle ja mukaan, pakkanen kyllä rupesi sitten lauhtumaan kun lähemmäksi Oulua päästiin ja niin rupesi muuten lumikin vähenemään, pelloilta näkyi sänki, juu ei täällä näy ei, eikä metsään ole asiaa ilman pitkävartisia saappaita tai lumikenkiä, no keväällä varmaan sitten ajellaan Ouluun jälkeä harjoittelemaan, kun täällä on vielä lunta:))

Juu, nyt sitten oltiin ajoissa paikalla, kerittiin odottelemaankin vuoroa, edistystä:)) Elmeristä hoksasi, että muisti näyttelytouhut, ja nyt esiintyminen sujuikin hyvin, kyllä sitä vaan kannattaa ahkerasti kulkea.

Tätäpä mieltä tuomari oli Emppulista: Hieman pitkärunkoinen nuori uros. Hyvä kuono-osa, hieman takaluisu kallo. Tummat silmät. Riittävä kaula, hieman pystyt lavat. Rintakehä saa vielä kehittyä. Hieman niukka polvikulmaus. Hyvä luusto ja käpälät. Oikea karvanlaatu. Yhdensuuntaiset liikkeet, mutta saisi ottaa pidemmän askeleen. Erinomainen spanieliluonne. Jun Eh Tuomarina Paula Rekiranta.

Kuva Timo Heiskari

Olipas jälleen mukava päivä näyttelyssä, ja ihana nähdä kaikkia tuttuja:)) Aika kuluu vilahtamalla. Kiitoksia Jaanalle ja Timolle kuvista, ja Onnea Auroran sertistä ja Vsp-voitosta.

Ja Marjalle kiitoksia tarjoiluista ja ihana että lähdit mukaan, me vietiin Elmerin kanssa tällä kertaa nyrkkeilystä voitto:) prinsessoille herkkuja!

Kuva Timo Heiskari

 

Kiitoksia myös Leinosen Hannulle Elmerin kuvista!

Kello oli puolen yön paikkeilla kun kotiin saavuttiin, käytiin vielä Oulussa Katin ja Villen luona, ja sitten kävin hakemassa Muusan ja Iiriksen Jormuasta hoidossa.