Taas on lipsahtanut viimeisestä päivitysestä, nooh tää kesä näyttää menevän nyt tällein, että mitään ei saa aikaiseksi, aika menee vissiinkin sitä kesää odotellessa, jota ei sitten näyttänyt tulevan:)) Ainakaan täällä päin ei hellekeleistä olla juuri päästy nauttimaan, vettä on tullut runsaasti ja on ollut kylmää, mihin ne kunnon kesät ovat kadonneet?!

Juu, mutta työelämää tässä alkaa olla pari viikkoa takana päin, loman viimeisenä viikonloppuna tuli kierreltyä lakkasoilla Suomussalmen maastoissa... ja kyllähän lakkaa oli, tosin silloin ei vielä kauhian kypsiä, mutta toki saatin saalistakin:))

1805031.jpg

Löydettiin ihana vaellusreitti Kuivajärveltä, ja paljon suota:)) Ja Kirnulammen laavulla oli mukava hörpätä kahvit ja paistaa makkarat, oli aivan mielettömän upea paikka, harmi kun ei tullut kuvaa otettua, mutta sinne palataan syksymmällä varmasti! Tällä reissulla meillä oli Muusa ja Iiris mukana, Elmeri jäi mökille isän ja Katin hoiviin, matka oli liian pitkä pienelle herralle, ja hyvinhän Elmeri oli pärjännyt.

1805035.jpg

Seuraavana päivänä suuntasimme venäjän rajan tuntumaan, sinne ei juuri tekisi mieli yksin lähteä:)) Se paikka jo mikä oli kaukana ihmisasutuksesta:))

1805037.jpg

1805039.jpg

Tälle reissulle pääsi Elmerikin mukaan, Elmeri opetteli syömään lakkoja, ja hyvinhän ne poijjalle maistuikin:) Iiriksen kanssa oma-aloitteisesti söivät puskista, tais siellä mennä raatkin:)) Ja ne oli vissiinkin ne lakat jotka pistivät sitten Iiriksen ja Elmerin mahat toimimaan, seuraavana päivänä töistätulijaa odottikin melkoinen yllätys:D)) kylläpä siinä muutama tunti vierähtikin näiden kahden jälkiä siivotessa, juu enpä ollut koskaan nähnyt mitään vastaavaa...Muusa ei syönyt lakkoja, eikä Musu kärsinyt samasta vaivasta, joten liika lakkojen syönti ei ole hyväksi:))

1805047.jpg

Hohhoijaa tuumailee Iiris, joka ei millään malttaisi enää poseerata:)) otettiin vielä muutamia kuvia, ennenkuin lähetettiin jäljen päällä kiertopalkinto pois, nii-in vuosi siitä on kulunut kun Iiris pokaalin voitti. Tänä vuonna ei päästy mestaruustaistoihin mukaan, kun Iiriksen aloitti juoksut, mutta semmoista se on noiden tytsien kanssa:))

1805053.jpg

Kesän niinä ainoina hellepäivinä, trimmailin Musulle kesäturkin:))Melkein kolme tuntia siihen menikin, että Musu pääsi valtavasta turkistaan eroon, ja kylläpä on nyt mukavan helppohoitoinen ja kuivaakin nopeasti, Musu kyllä tais olla trimmaamisesta erimieltä:)) mutta leppyi sitten lopulta.

1805029.jpg

Meidän mustat:))

Tässä on tullut nytten muutama päivä kotona sairastettua oikein kunnon kesäflunssaa, jospa se alkaisi olla voitinpuolella, niin pääsisi noiden koiruuksien kanssa touhuamaan. Hyvin ovat kyllä jaksaneet nukkua, kun olen sairastanut.