Kävin Elmerin kanssa Joensuussa virallisessa silmätutkimuksessa, ja poika on myös silmien osalta terve. Kun mentiin eläinklinikalle, mietin että mitähän Elmeri mahtaa nyt ajatella, kun viimeksi käytiin lonkkakuvissa ja rauhoitettiin, no eipä ollut näyttänyt ikäviä muistoja jäävän, vaan reippaasti ja intoa puhkuen mentiin jälleen sisälle, klinikalla oli aika moinen säpinä ja oli jos minkalaista potilasta, no poika ei ollut moineskaan moisesta menosta, vaan tipat saatuaan rupesi ihan rauhassa jalkoihin makoilemaan, ja koko  tutkimuksen ajan häntä heilui iloisesti, reipas poika

Käytiin mökkimaisemissa lenkillä, mukava kun pääsi jäitä pitkin menemään ja oli vielä ihanan kaunis talvinen päivä.

Nyt on ollut ihana lomailla, kun on saatu vähän lunta ja pakkasta, mukava on ollut aamulenkille lähteä hämärissä ja tulla takaisin kun kylä rupeaa heräilemään uuteen päivään, on niin kaunista, kyllä talvikin on todella ihanaa aikaa, ja nyt kun siitä on päässyt nauttimaan päivä aikaan, toivottavasti kelit vaan pysyisivät talvisina, eikä maa sulaisia ja tulisi vesisateita enää.

 

Tänään meillä onkin sitten pakkasta n.-20 astetta, ja jäällä tuuli vielä, että hrrr...aikas kylmä, mutta pukeutumis kysymys. Iiriksellä ja Elmerillä vauhtia riitti, mukavaa katseltavaa koirien jääiloittelu, mietin joka alkutalvi, että mikäköhän se on koirista niin ihanaa jäälle pääsemisessä, että juostaan aivan villinä ja ihan päättömästi, Iiris ja Elmeri jaksoivat tänäkin aamuna koko ajan kisata, saivat kolminkertaisen lenkin siinä samalla, mutta hyvä niin. Ihanahan se on seurata kun koirat nauttiivat ja ovat iloisia. Muusakin innostui välillä, mutta rannanhajut veivät voiton kumminkin, mikähän lie ollut niin mielenkiintoista? mutta veteraanikin on pirteä ja jaksaa vielä ihan kunnon lenkkejä.

Joulukuun alussa Tenämällä sininen hetki

Viime viikolla ensimmäistä kertaa jäällä, Iiris tulossa luokse