Tänne olisin päivityksiä jo torstaina tehnyt, mutta blogi-hallinassa oli kuvan siirto ongelmia, nytten on näköjään saatu ongelma korjattua, että juttua tulee sitten viikon edestä.

Tiistaina lähdettiin tyttöjen kanssa ajelemaan Joensuuhun pikku-siskoni Tiinan luokse. Pidettiin oikein "kaupunki lomaa", yövyttiin hotelissa. Ja hotelissa yöpyminen oli meidän koiruuksille ensimmäinen kerta, Iiris on tottunut reissuamiseen ja kyläilyyn, mutta meidän Muusan ei ole tarvinnut oikeastaan paljoa elämänsä aikana vieraissa paikoissa yöpyä. Mutta hyvinhän se sujui, Iiris odotetusti oli kuin vanha tekijä, ja Musu alkuun vähän huolissaan, mutta rauhoittui nopeasti ja otti ihan rennosti. Meidän jälkimestari näytti hotelilla omia jäljestämis-taitojaan, Iiris jäljesti meidän huoneeseen, annoin mennä pidemmällä hihnalla ja sieltä aina oikea huone löytyi, on se vaan viisas pikku-koira:D)) (varmaankin olisi aika helppoa opettaa Iiris etsimään eksyneitä ihmisiä)

1258731.jpg

Muusa ja Iiris hotellihuoneessa

1258729.jpg

Tiistaina käytiin Anskun ja Mikon luona kyläilemässä, kuvassa heidän Alpo koiruus.

1258723.jpg

Keskiviikkona oli sitten ihana ilma, ja oli mukava käydä hotelin lähistöllä ulkoilemassa, ennen kuin lähdettiin kotimatkalle. Kotimatkalla ei juuri spanielit maisemia katselleet, olivat melko väsyneitä tyttöjä:D)) Mutta olipa mukava reissu, ja kyllä noiden tyttöjen kans on helppoa reissuta.

Ja eivätpä koiruudet osaaneetkaan aavistaa, että yhden päivän saavat nukkua kotosalla, kunnes taas corolla vei meitä. Nytten suunta oli kohti Oulua. Ensiksi mentiin kyläilemään Marjan luokse...

1258786.jpg

Samalla käytiin ulkoilemassa muutaman spanielin kera, kuvassa vasemmalta: Muusa, Iiris, Anet, Eevi ja Flippa Ja meno oli vauhdikasta, ja hyvin näytti meidän veteraanikin nuorison mukana pysyvän:)) Ihmis vahvuutena Marja, Henna ja Hennan Iida-tyttönen. Hyvin näyttivät koirat vauhdin keskellä varoa Iidaa, jota vedettiin pulkassa mukana.

1258782.jpg

Riekkumassa Eevi, Anet ja Iiris

1258780.jpg

Anet olikin varsinainen linssilude, takana Iiris, Flippa, Eevi ja Musu

Hivenen oli vaikea näistä vauhti-mimmeistä saada kuvia, useimmissa kuvissa näkyy vaan hännänpäät:D))Olipa mukava viettää "koiramaista" päivää, ja kiitoksia Marjalle hyvistä tarjoiluista!

Marjan luota lähdettiin sitten Iiro-poikaa kotijoukkoineen moikkaamaan, ja eipä osannutkaan Iiro odottaakkaan Iiristä kyläilemään, ainakin sen verran epäuskoisen näköinen oli Iiron ilme:D)) Iiro oli suorastaan ihan häkeltynyt, että miten se pikku-sisko voi olla täällä?! ja voe sitä jälleen näkemisen riemua:)) Harmittavasti kamera oli autossa, mutta jospa sieltä Oulusta päin tulisi sisaruksista kuvia:))vink..vink..

Ja lopulta suunnattiin sitten siskoni Katin luokse, sitä pikkuista villa-puudelia katsomaan)) Meidän koiratko muka opettavat Taigalle huonoja tapoja!?pyh... puudelin Ego vaan kasvaa, kun sillä on "turvajoukot" mukana, tai niin se ainakin luulee, että Muusa ja Iiris muka suojelisi sitä...

1259129.jpg

Meidän pikku-Taiga, joka laittaa isommat koirat kuriin ja järjestykseen:))

Kotiin päästiin aika myöhään lopulta, ja kylläpä uni maittoi koko poppoolle... Jokohan ne koirat odottavat miten kovasti minun töihin lähtöä...))