Tänä aamuna saikin nukkua sitten tunnin pidempään, mukavahan se on että aamusta on aikasemmin valoisampaa, mutta illasta tulee sitten pimeä nopeammin, ehkäpä kumminkin olisi kivempi, että illasta olisi pidempään valoisaa...

Kumminkin tähän talviaikaan herättiin "yllättäen" vesisateseen, ja tuntuupa olevan myrskynpoikastakin, vesi tulee vaakatasossa, ei yhtään mukava ilma. Mutta jospa se kohta alkaisi satamaan lunta ja tulisi talvi... vesisade kiitos kyllä alkaisi jo riittää.

2011932.jpg

Tässäpä yhtenä pakkasaamuna otettu kuva tuolta lenkkipolun varrelta, tälle syksylle ovat harvassa olleet ihanan kirpeän aurinkoiset pakkasaamut.  

Koiruuksien kanssa ei olla ihmeempiä nyt touhuilta,Musu on viettänyt eläkepäiviään, Iiris ja Elmeri ovat päässeet jälkeä treenailemaan, ja Elmerin kanssa ollaan käyty pallohallilla näytelmäharjoituksissa, Elmerillä sujui pallohallilla käynti oikein mallikkaasti, poika oli aivan innoissaan, kun oli paljon nähtävää ja kavereita, mainio kakara:))

Nyt vietetään ens viikko sitten lomaa, katsotaanpa mihin kaikkialle sitä sitten keritään. Ja Elmerillehän on tulossa ekat näyttelyreissut.

2011941.jpg

Meidän Moonan orkkidea rupesi kukkimaan uudelleen, vuosi on tullut siitä kun Moona nukkui pois, päivääkään ei ole mennyt, etteikö Moona olisi ollut ajatuksissa.