Meillä ei olla hiljaiseloa vietetty, vaikka blogi sitä nyt onkin viettänyt, mutta päivitetäänpäs kaikki sitten kerralla

Hossan upeissa maisemissa vietettiin Marjutin 40vee synttäreitä syyskuun alkumetreillä, me mentiin jo perjantai päivällä.

Marjut oli loihtinut ihania ja maittavia ruokia, nam! minä joka jätän yleensä sienet metsään kasvamaan rauhassa, söin nyt Marjutin laittamaa korvasienimuhennosta, ja oli todella hyvää, että ens keväänä en taida jättää sitten niitä korvasieniä metsään kasvamaan.

Syötiin,saunottiin ja uitiin, ja lauantaina käytiin sitten vaeltamassa Värikallioilla. Ja kylläpä Hossan upea luonto teki vaikutuksen, Hossaan on päästävä ehdottomasti uudelleenkin.

Tässäpä kuvia vaellusreitin varrelta

Koiria mökkiin mahtui ajokoira Venla, Karkeakarvainen saksanseisoja Inka, Walesit Martta ja Tarmo ja meillä oli Elmeri mukana, tyttöjen ollen hoidossa vanhemmilla.

Värikalliot

Kalliomaalauksia

Värikalliot näkyivät myös täältä

Hieman kuntoa kokeiltiin näissä portaissa

Muiden vielä jäädessä sunnuntaihin asti, meidän täytyi lähteä ajelemaan myöhään illalla kotia kohden, koska Elmeri osallistui sitten sunnuntaina Kajaanissa, Kainuun piirinmestaruus mejä-kokeeseen. Maijan kanssa oltiin käyty jäljet suunnistamassa viikolla ja Maija kävi ne sitten lauantaina verettämässä, josta suuri kiitos Maijalle!

Kiitoksia vielä kerran Marjutille ja Jarkolle mukavasta Hossan reissusta!