Tää viikko ollaan oltu kesälomalla.

Tänään sain vihdoin ja viimein aloitettua pihahommat ( siistimistä, ruohonleikkuuta ja kukkapenkit)

Kukkapenkit ovat repsottaneet viime kesäisestä muutosta lähtien, suunnitelmia kyllä mielessä on liikkunut, mutta ei vaan ole saanut aikaa ja energiaa niin paljon, että olisi ruvennut jonkinlaisiin muutostöihin. No tänään sitten vihdoin ja viimein iski semmoinen energiapuuska.

Ja kyllähän minulla noita luppakorvaisia apulaisia riitti *huokaus*. Juu kaivuu apu oli erittäin tarpeellista, mutta kun sitä ei sitten älytty lopettaa siinäkään vaiheessa kun kasvit olivat istutettu.

Siis meidän kukkapenkkien kitkeminen ja uusiminen kuulosti tältä: Muusa ei! Iiris ei! Muusa pois kukkapenkistä! Iiris pois kukkapenkistä! Moona hiljaa! ( Moona ei välitä puutarhatöistä, mutta hänestä se sitten erittäin tylsää touhua, paljon kivempi olisi jos hänen kanssa seurusteltaisiin ja kun ei tarpeeksi huomioida, niin Moona hakee lelun ja ilmoittaa sitten, että sitä pitäisi hänelle heitellä )

Mutta kyllä noille pikku-puutarhureille sai nauraa, olivat ne kyllä sen näköisiäkin, että tiesi mitä ovat olleet tekemässä.

Nyt on väsyneitä tyttöjä, näytti puutarhahommat ottavan tytöistä energiaa pois. Kyllähän tuo uni alkaa painaa myös jo minuakin, kun käytiin Katin kanssa pesemässä tänään myös matotkin.

Uhkaavasti loma lähenee loppuaan, olisi niin ihana kun voisi jatkaa lomailua, mutta elokuussa sitten pidempi jakso.