Toivottavasti vanhan kansan sanonta pitäisi paikkansa... Eli eilen täällä oli melkoinen lumipyräkkä, kerkesinkin jo riemuita, että nyt lumi sulaa, kun jo hyvällä mallilla oli jo ennen eilistä. On se tuo ihmismieli, koskaan ei ole hyvin:D)) Ensin odotetaan, että sataisi lunta ja sitten odotetaan samallalailla, että sulaisi jo:)) Nooh...kyllä se vielä varmasti lähtee!

Ens viikolla aloitetaan töissä puutarhamyymälän laitto, täytyy varmaankin maanantain kaivaa lumikolat esiin, että päästään puutarhamyymälään:)) Niin se vaan talvi on nopsasti mennyt, ja kesäpihan aika koittaa, ihanaa päästä ulkotöihin, ja puutarhamaailmaan...

Koiruuksien kanssa ei olla ihmeempiä tehty, lenkkeilty ahkerasti. Viime viikolla käytiin kaupungissa Saria ja tytsien kavereita Marttaa ja Tarmoa moikkaamassa, ja kaupunki lenkkeiltiin samalla, hyvä aina  välillä muistuttaa Muusalle ja Iirikselle hihnassa kulkemista, ja että lenkillä voi tulla muitakin ihmisiä ja koiria vastaan. Jep Jep...hihnassa kulkeminen oli sitä luokkaa, että muistuttelu tuli todellakin tarpeeseen:D))

1447187.jpg

Martta, Iiris, Muusa ja Tarmo

1447163.jpg

Tarmo tarmokas, on nimensä veroinen tarmokas pakkaus, ja vauhtia pojjalla löytyy, kävely askeleita en nähnyt pojan paljon ottavan:D))

1447165.jpg

Mitähän nuoriso puuhailee...

1447170.jpg

Ahaa... keppiähän pureskelevat, Iiris on nykyään jo niin aikuinen, ainakin siltä tuntui vauhti viikarin seurassa:))

1447176.jpg

1447182.jpg

Tarmo on kyllä aivan ihana, melkoinen ilopilleri! Ja Iiris sai tuntea, että miten ne pojat leikkii:)) Tarmo "paini" Iiriksen kanssa, ja Iiris rukka ei mahtanut mitään...vähän oli pikku-neiti hämmästyneen oloinen:))